NEW IN

Hola! Gjett hvem som har handlet på mid season sale hos nelly? Det er meg, det. Jeg klarer ikke å motstå fristelsen når jeg får SMS fra nelly om at det er salg. Denne gangen gikk jeg faktisk ikke helt bananas slik som jeg pleier. Grunnen kan nok være at jeg for bare to uker siden bestilte meg masse klær. MEN jeg unnet meg allikevel noen godsaker nå også. Hvis dere ikke har sjekket ut salget så bør dere ta dere en titt. Man kan finne mye fint! Tips fra meg til deg er å trykke på hele salget, for så å velge dine størrelser i sko, klær, bh osv. på filter. Da slipper dere å se noe fint som dere får lyst på også har de ikke størrelsen igjen, for finnes det noe mer irriterende egentlig? Her kan dere i hvert fall se hva som havnet i handlekurven min denne gangen.

 

 

HVIT BUKSE 199,- // HER

 

 

RØD JUMPSUIT 299,- // HER

 

 

WRAP BLUSE 174,- // HER

 

 

SVART JUMPSUIT 349,- // HER

 

 

HVITE NLY SNEAKERS 199,- // HER

 

Jeg bestilte et par ting til, men det er julegaver så jeg kan ikke dele det med dere, haha. Nå fikk jeg lyst til å gå igjennom salget en gang til for å se om jeg finner mer, men jeg skal prøve å la være. Håper dere får en fin onsdag og kanskje finner noe dere liker på salget!

 

-Eli

(Ikke sponset)

#newin #shopping #klær #sneakers

2 kommentarer

Charlotte

11.10.2017 kl.21:46

mye fint :D

Triple Reflection

13.10.2017 kl.19:55

Charlotte: Takk :-D utrolig mye fint å velge i på salget!

Skriv en ny kommentar

Triple Reflection

Triple Reflection

24, Skedsmo

Vi skriver om mote, hår, sminke og hverdager for å inspirere og dele erfaringer. Du kan kontakte oss på 3reflect@gmail.com ellers heter vi TRIPLE REFLECTION på alle medier.

Kategorier

Arkiv

hits